ԽՈՀԱՆՈՑ

Ինչպե՞ս պատրաստել տոնական հավ

Սովորում ենք պատրաստել տոնական հավ…

Պատրաստման եղանակ

Հավի կաշին զգուշությամբ հեռացնել այնպես, որ չվնասվի: Միսն անջատել ոսկորներից և խոզապուխտի հետ 2 անգամ անցկացնել մսաղացով, ավելացնել մանր կտրտած սոխը: Զանգվածը համեմել աղով, սև պղպեղով, մայոնեզով, կտրտած կանաչիով, ապա զգուշությամբ լցնել կաշվի մեջ: Ճեղքված մասերը կարել, հավն ամբողջությամբ պատել մայոնեզով և ջեռոցում 1ժ եփել:

Ինչ է անհրաժեշտ

  • 1 հավ
  • 200 գ խոզապուխտ
  • 100 գ անկորիզ զեյթուն
  • 250 գ մայոնեզ
  • 2 գլուխ սոխ
  • աղ, պղպեղ
  • կանաչի

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով

Close